miten kolikkopeliautomaatit kehittynyt vuosien varrella

Kuka tahansa, joka vieraili kasinolla jo kaksikymmentä vuotta sitten, tietää, että modernin tekniikan suurin muutos on ollut peliautomaatille. Aiemmin se oli hyvin yksinkertainen laite. Laitat kolikon rakoon ja vedät kahvan aktivoimaan kolme rullaa. Palkkipöytä oli etulaseissa ja jos olet järjestänyt kolme voittosymbolia, voitit. Nykyaikainen videopeli on erittäin kehittynyt kuin nykyään.

Uudet peliautomaatit ovat todella moderneja ihmeitä ja niillä on monia teknisiä etuja kuin aikaisemmin käytetyt koneet. Uusia koneita ohjaavat mikroprosessorit, jotka mahdollistavat virtuaalimalojen ja monien pysähtymien mahdollisuuden tarjota elämää muuttavia jättipotteja. Toisin kuin vanhat, uusilla peliautomaateilla on viisi, yhdeksää tai jopa enemmän pelilinjoja. Voit myös panostaa useampia kolikoita jokaiselle valitulle riville. Voitetut voittolinjat voivat olla pystysuoria, vaakasuoria, lävistäjiä tai siksakkia. Rullissa voi olla hajonta- tai bonuspalkkiominaisuuksia.

Vaikka uudet paikka-alueet eivät ole mukana käsikirjassa, on ohjeikkuna selittääksesi, miten peliä pelataan. Miksi pelaisit kolikkopelejä netissä?Jos pelaat peliä, jota et ole aiemmin pelannut, sinun täytyy viettää hetki katsomalla ohjesäätöruutua ja ymmärtää peli. Help-valikon ensimmäinen näyttö näyttää pelin rivit. Tämä ruutu selittää myös, miten symbolit on sovitettava voittavan spin. Monet uudet videolomakkeet edellyttävät, että voittavan symbolin on aloitettava vasemmalla rullalla ja siirry oikealle. Näyttö kertoo myös kuinka monta kolikkoa voit lyödä jokaisella voittolinjalla.

Maksutaulukon merkitys kolikkokoneessa

Seuraava näyttö, jonka haluat tarkastella, on palkkataulukko, joka osoittaa, kuinka paljon kukin symboli maksaa. Raha-automaatit yrittävät saada voittavan symbolin hierarkian helposti ymmärrettäviksi. Jotkut pelit ovat teemoja, jotka tekevät symbolien arvon helposti ymmärrettäväksi. Mutta on joitain, jotka ovat hämmentäviä, joten on aina parasta tarkistaa palkkataulukko ennen alkua.

Jokaisella koneella on taulukko, jossa luetellaan luottojen lukumäärän, jonka pelaaja saa, jos palkkataulukossa luetellut symbolit riviä koneen palkkarajaan. Jotkut symbolit ovat villi ja maksaa, jos ne näkyvät missä tahansa asennossa, vaikka ne eivät olisikaan maksullisella rivillä. Vanhemmissa koneissa havaittiin, että palkkataulukko on listattu koneen pinnalle, yleensä pyörien sisältävän alueen yläpuolella ja alapuolella. Useimmat videokoneet näyttävät palkkataulukon, kun pelaaja painaa palkkataulukkoa tai koskettaa palkkataulua ruudulla. Joissakin koneissa on myös palkkataulukko.

Sinun on päätettävä, haluatko pelata koneen, joka antaa sinulle paljon pienempiä voittoja tai oletko tyyppi, joka haluaa mennä isolle? Katsomalla palkkataulukkoa saat yleiskuvan. Vaikka takaisinmaksuprosentit ovat asetettu palauttamaan määrät pitkällä aikavälillä, kaikki voi tapahtua lyhyellä aikavälillä.